Home / Over ons

Deuren, wanden en eindpanelen

Welke deur u kiest hangt erg af van de stijl die u mooi vindt. Ook spelen de eigenschappen van de materialen een grote rol. Zo kunnen massieve onderdelen uitzetten of krimpen bij verandering van het vochtpercentage in huis terwijl dit bij gefineerd eiken absoluut niet het geval is.
We hebben naast drie varianten in 2 mm dik gefineerd eiken, ook een massief eiken, een vuren multiplex en een gespoten deur.

Plane Oak
Dit is een rustige, moderne dikfineer waar geen noesten in te zien zijn. Hierbij is de fineer geschild en ontstaat er een egale niet geplankte uitstraling

Bekijk kleuren

Natural Oak
Een natuurlijke, rustiek eiken dikfineer waar houtnerf en noesten goed te zien zijn. Door de fineer te zagen in plaats van te schillen ontstaat de geplankte uitstraling.

Bekijk kleuren

Old Industrial Oak
Dit is een wat zwaarder rustieke genoeste dikfineer waarbij ook de scheuren die door de loop der jaren zijn ontstaan te zien zijn.

Bekijk kleuren

Wrecked Oak
in deze zwaar rustieke eiken dikfineer zijn scheuren en gaten van oude bevestigingsmaterialen goed te zien. Dit eikenhout is van zichzelf wat donkerder van kleur.

Bekijk kleuren

Massive Oak
Onze massief eiken deur. Deze bieden wij aan in een geplankt model en in een strakke paneeldeur. Geheel naar uw wens maken we gebruik van strak, egaal eiken of rustiek eiken met noesten.

Bekijk kleuren

Vuren multiplex
Vuren multiplex in je interieur geeft een Scandinavische uitstraling wat gelijk staat aan minimalisme, rust en eenvoud.

Gespoten deur
Gespoten deuren ogen strak en kunnen in alle denkbare RAL kleuren gespoten worden. Wij leveren deze deuren in drie varianten; matt, zijdeglans en hoogglans..